Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
EVZ: Razboi total Igas - "Doi si-un sfert". Acuzat ca ar fi fost informat inca din luna ianuarie despre implicarea lui Mironescu in contrabanda, Igas a negat, dar a si declansat un control la DGIPI. Surse EVZ precizeaza ca Traian Igas stia despre implicarea secretarului general al Ministerului Administratiei si Internelor, Laurentiu Mironescu, in dosarul Constanta Sud Agigea, inca din luna ianuarie a acestui an. Potrivit acelorasi surse, Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) a trimis o Nota de Informare ministrului Igas, referitoare la implicarea lui Mironescu in contrabanda din Portul Constanta.

Fumatul interzis in masina de serviciu
. Fumatorii nu-si vor mai putea aprinde tigarile in masinile de serviciu, in taxiuri sau in ambulanta, potrivit unor amendamente aduse ieri de Comisia de sanatate din Senat legii pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, potrivit Adevarul.

Cine este "omul de la capatul tunelului"? Interceptarile din dosarul MAFIEI din Vama Constanta. La instanta suprema sunt audiati cei 28 de inculpati retinuti in dosarul afacerilor ilegale din Portul Constanta. Potrivit dispozitiei judecatorului, inculpatii dau declaratii separat, ei fiind dusi in arestul instantei pana cand sunt chemati pe rand sa dea declaratii. Unii dintre avocatii care au asistat la audieri au declarat jurnalistilor ca toti cei opt inculpati audiati pana la ora 20.30, printre care fostul secretar general al MAI, Laurentiu Mironescu, fostul director al Directiei Domenii Portuare din Constanta, Eugen Bogatu, seful Biroului Vamal Constanta Sud-Agigea, Liviu Durbac si Aurelian-Catalin Pilca, au fost intrebati "insistent" de catre procurorul de sedinta - Gheorghe Bocsan - daca au avut legaturi directe sau indirecte cu seful ANAF Sorin Blejnar sau daca sume de bani din afacerile din Portul Constanta ajungeau la ANAF. Potrivit avocatilor, toti cei opt ar fi raspuns negativ la aceste intrebari, informeaza Gandul.

Romania Libera prezinta Topul celor mai scumpe cutremure din toate timpurile. Dezastrul din Japonia obliga companiile de asigurare sa isi reevalueze strategiile in conditiile in care cutremurul si toate evenimentele care l-au urmat au generat pagube de zeci de ori mai mri decat orice alt dezastru din epoca contemporana Doar putin peste 10% din pagubele economice provocate de cutremurul din Japonia vor fi suportate de companiile de asigurare, arata o prezentare a Guy Carpenter, unul dintre liderii mondiali ai brokerilor de reasigurare. Cu toate acestea, valoarea imensa a pagubelor produse de cutremur, de cel putin zece ori mai mare decat a daunelor provocate de orice alt eveniment similar din istoria recenta, a determinat companiile de asigurare si reasigurare sa isi modifice strategiile pentru viitor, apreciaza specialistii Guy Carpenter.

Vanghelie, la un mic distanta de Barack Obama: "Despre presedintele Obama ce sa spun? E bun". Aflat in vizita in Statele Unite ale Americii la invitatia A.I.P.A.C. (American Israel Public Affairs Committee- n.r.), primarul sectorului 5, Daniel Marian Vanghelie, s-a intalnit cu presedintele Obama , cu premierul israelian Benjamin Netanyahu si a avut timp si de un mic si o bere pe o pajiste in Silver Spring, Maryland. Din SUA, primarul Marian Vanghelie a declarat pentru gandul : "Despre presedintele Obama ce sa spun? E bun. Altfel se vad lucrurile in realitate. La intalnire au participat 350 de congresmeni. A fost toata conducerea Americii. Romania a fost aplaudata, toata delegatia in frunte cu mine. Totul a fost la superlativ", anunta Gandul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri