Soseaua de centura a municipiului Radauti va fi construita in termen de 36 de luni de firma UMB Spedition, care a semnat, la Suceava, cu reprezentatul Directiei Regionale Iasi a CNADNR, contractul de executie a lucrarii, in valoare de 82 de milioane de lei.
Reprezentantul Directiei Regionale Iasi a CNADNR Gheorghe Pila a declarat, dupa semnarea contractului, ca acesta este in valoare de 82 de milioane de lei, la care se adauga TVA de aproximativ 19 milioane de lei, informeaza Mediafax.

El a aratat ca soseaua de centura va avea 16 kilometri, va fi prevazuta cu doua benzi, iar termenul de executie este de 36 de luni, mentionand ca aceeasi firma va moderniza si DN 29, Suceava-Botosani.

In ceea ce priveste soseaua de centura a municipiului Suceava, Pila a spus ca aceasta este intr-o mica intarziere din cauza unor probleme legate de exproprieri, dar ca in sedinta de Guvern de saptamana viitoare se va emite un HG pentru exproprierea unor suprafete de teren astfel incat lucrarile sa poata continua si sa fie finalizate, conform contractului, la sfarsitul acestui an.

Prezent la semnarea acestui contract, presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus ca aceasta este cea de-a treia sosea ocolitoare care se construieste dupa cele din Falticeni si Suceava, ce permit scoaterea traficului greu din orase.

El a aratat ca primul tronson care se va realiza din soseaua de centura a municipiului Radauti va fi spre platforma firmelor austriece care proceseaza lemn intrucat autovehiculele acestora afecteaza circulatia in municipiu.

Flutur a subliniat ca la acest proiect se adauga si repararea strazilor din oras prin PNDI, pentru care a fost alocata suma de 10 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri