Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a lansat o licitatie deschisa pentru proiectarea si executia prin PNDI a 138 de crese si gradinite, valoarea maxima estimata a lucrarilor fiind de 143 milioane de lei, fara TVA.
"Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a lansat licitatie deschisa pentru proiectarea si executia prin PNDI a 138 de crese si gradinite in judetele Cluj, Calarasi, Ialomita, Brasov, Covasna, Tulcea, Constanta, precum si in sectoarele 2, 3, 5 si 6 din Bucuresti. Criteriul de atribuire a contractului este pretul cel mai scazut", se arata intr-un comunicat al MDRT, citat de Mediafax.

Astfel, in Cluj vor fi construite 16 crese si gradinite, in Calarasi 19, in Ialomita 11, in Brasov 17, in Covasna 19, in Tulcea 12 si in Constanta 14.

Valoarea estimata maxima, fara TVA, pentru proiectarea si executia lucrarilor este de 15,65 milioane de lei, fara TVA, pentru judetul Cluj, 30,3 milioane de lei pentru judetele Ialomita si Calarasi, 34,6 milioane lei pentru judetele Brasov si Covasna si 31,57 milioane lei pentru judetele Tulcea si Constanta.

Sectorul 2 va avea 13 crese si gradinite noi, construite de MDRT, sectorul 5 va avea 12 astfel de investitii, sect 6 - 3 crese si gradinite si sectorul 3 una.

Pentru sectorul 2 din Bucuresti, valoarea maxima estimata a lucrarilor, fara TVA, este de 11,4 milioane lei, pentru sectorul 3 este 2,9 milioane lei, 12 milioane lei pentru sectorul 5 si 4,4 milioane lei pentru sectorul 6.

"Valoarea estimata include costurile de proiectare si executie, precum si pe cele de finantare. Obiectivele de investitii au fost stabilite in functie de propunerile inaintate de autoritatile publice locale si in urma analizei comisiei tehnico-economice a ministerului, in baza criteriilor de prioritizare prevazute de legislatia in vigoare. Autoritatile publice locale beneficiare ale investitiilor sunt cele care identifica terenul pe care vor fi amplasate constructiile. De asemenea, tot ele vor realiza, la finalizarea investitiei, dotarile tehnico-edilitare", se mai arata in comunicatul MDRT.

La inceputul lunii iunie, MDRT a anuntat ca achizitioneaza servicii de proiectare si lucrari de executie pentru un numar de 103 gradinite si crese (18 din judetul Buzau, 29 din judetul Vrancea, 26 din judetul Botosani si 30 din judetul Suceava).

MDRT estimeaza ca va construi in urmatoarea perioada circa 600 de crese si gradinite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri