Razvan Orasanu, presedintele AVAS, s-a intalnit vineri la sediul Autoritatii cu directorul Laminorul Braila, Virgil sinca, si cu liderul sindical, Constantin Iarca. Intalnirea a avut ca scop gasirea unor solutii care sa duca la privatizarea societatii si la rezolvarea problemelor sociale.

In cadrul intrevederii, Razvan Orasanu, a subliniat importanta trecerii in proprietate privata a acestei societati si a explicat motivele care au dus la eliminarea ofertantului DANSCAN STEEL A/S in cadrul ultimei proceduri de privatizare. Documentele depuse de investitor nu cuprindeau informatii referitoare la bonitate, ci doar date cu privire la situatia unui cont bancar al acestuia, iar certificatul de inmatriculare nu era in concordanta cu cerintele legii.

LAMINORUL Braila este pe lista mea de prioritati. Echipa pe care am desemnat-o lucreaza exclusiv pe criterii economice, profesioniste, cu respectarea stricta a legii. Ofertele care exced cadrul legal nu vor fi acceptate indiferent de presiunile sociale care se vor face. a afirmat in acest context presedintele AVAS, Razvan Orasanu.

Directorul societatii si liderul de sindicat s-au angajat sa prezinte salariatilor societatii situatia existenta si sa le comunice decizia Autoritatii de a publica anuntul de relansare a LAMINORUL la privatizare cel mai tarziu in data de 17 februarie.

Reamintim ca, potrivit Legii 137/2002 privind unele masuri de accelerare a privatizarii, oferta AVAS a expirat la sase luni dupa lansare si a fost prelungita de patru ori succesiv. in acest moment, ultimul termen de valabilitate a ofertei a fost depasit, iar procedura a fost reluata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri