Aproximativ 2,2 milioane de locuinte au fost recenzate in primele doua zile de la inceputul Recensamantului 2011, reprezentand 26,04% din totalul estimate ca vor fi evaluate in acest proces, arata datele Institutului National de Statistica.
In perioada 20-22 octombrie au fost recenzate 5.504.148 de persoane (prezente, temporar absente si plecate pe perioada indelungata din gospodaria din care fac parte).

In 27 de judete inregistrarea datelor a fost superioara mediei la nivel national. Astfel, cele mai mari procente s-au inregistrat in Covasna (31,31%), Valcea (30,15%), Prahova (30,10), Ialomita (29,90%) si Brasov (29,86%).

La polul opus se afla Bucurestiul, unde, in perioada mentionata, a fost recenzat un procent de 18,14% din totalul locuintelor estimate a fi evaluate. Capitala este urmata de judetele Ilfov (21,36%), Constanta (21,43%), Teleorman (22,93%) si Satu-Mare (24,35%).

Recensamantul, sub lupa sociologilor: Promovare minima, remuneratii simbolice. Macar sa fie facut bine!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri