Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) analizeaza acordarea unui imprumut de pana la 23 de milioane de euro Primariei Arad, pentru finantarea modernizarii sistemului de transport public.
Conducerea BERD va discuta acordarea imprumutului la sfarsitul lunii martie, informeaza Mediafax.

Proiectul are doua componente. Prima dintre acestea, un imprumut de 12 milioane de euro, va fi destinata finantarii achizitiei a sapte tramvaie eficiente din punctul de vedere al consumului de electricitate, modernizarea depoului principal si introducerea unui sistem electronic pentru tichetele de calatorie.

A doua componenta, de 11 milioane de euro, va fi utilizata pentru refinantarea unui imprumut din partea BERD, in baza unui acord din 2009.

Proiectul face parte din strategia municipalitatii de restructurare a sistemului de transport public, prin reducerea aglomeratiei in trafic si a poluarii, concomitent cu scaderea consumului de energie.

Valoarea totala a proiectului este de 23,5 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri