Premierul Mihai Razvan Ungureanu a transmis oamenilor de afaceri care conduc intreprinderi mici si mijlocii ca Guvernul va reduce fiscalitatea "atunci cand se va putea" si i-a asigurat ca este interesat de activitatea IMM-urilor, argumentandu-si afirmatia cu zicala "Marimea nu conteaza", scrie Mediafax.
"Britanicii au o vorba care, din pacate, este folosita in cele mai diferite contexte si pe multi in felul asta ii bucura: «Marimea nu conteaza». Cred ca succesul dumneavoastra este dovada cea mai buna ca exista speranta de vioiciune in economia romaneasca si ca aceasta dinamica are nevoie de sprijin, Guvernul fiind chemat sa ofere aceasta incredere", a spus Ungureanu oamenilor de afaceri prezenti la la prima editie a Forumului IMM-urilor.

El a aratat ca 99,7% dintre intreprinderile romanesti sunt mici si mijlocii, generand doua treimi din totalul locurilor de munca si a asigurat ca intalnirile Guvernului cu marile companii nu scoate IMM-urile in afara interesului.

"Ne gandim la diminuarea poverii administrative si fiscale, cand se va putea, la stimularea implicita a creativitatii si inovatiei", a adaugat premierul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri