Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca, incepand de duminica, Romania este, oficial, in recesiune, dupa doua trimestre consecutive cu scadere economica, el apreciind ca aceasta realitate este influentata si de "inconsecventa si lipsa de strategie economica" a Guvernului, scrie 9AM.ro.
"Este 1 aprilie, as fi preferat sa fie o gluma. Dar nu este deloc o gluma, este o realitate trista, care nu ne permite sa facem foarte multe glume de 1 aprilie: de azi, in mod oficial, Romania este in recesiune. Dupa doua trimestre consecutive cu scadere economica, este o realitate", a spus Ponta.

El a apreciat ca actuala putere va spune ca "este tehnic in recesiune sau ca este statistic in recesiune". "De cate ori avem o crestere de 0,01 la suta, am iesit din criza si suntem pe drumul cel bun. Cand suntem in recesiune, e doar o scadere statistica, sau tehnica, nu mai stiu cum spun cei de la putere", a comentat el.



Mai multe detalii, in articolul:

Ponta: Romania este, oficial, in recesiune

Sursa foto: victorponta.ro/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri