FMI si CE se asteapta ca noul guvern sa isi respecte angajamentele fata de partenerii internationali, continuarea reformelor structurale fiind esentiala pentru redresarea economica, iar delegatiile FMI si CE vor reveni la Bucuresti pentru reluarea discutiilor oficiale dupa formarea noului executiv, scrie Mediafax.
"Avem asteptari foarte mari ca Romania va continua sa isi respecte angajamentele fata de partenerii internationali. Politica macroeconomica solida si continuarea reformelor structurale raman esentiale pentru redresarea economiei Romaniei si cresterea pe termen lung", se arata intr-un comunicat comun al FMI si al Comisiei Europene, semnat de seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, si cel al delegatiei Comisiei Europene, Joost Kuhlmann.

Delegatia FMI si cea a Comisiei Europene, aflate in prezent la Bucuresti, vor continua sa lucreze la nivel tehnic cu autoritatile romane, urmand sa le prezinte concluziile preliminare si recomandari.

Delegatiile vor reveni la Bucuresti pentru reluarea discutiilor oficiale dupa formarea noului guvern.

Guvernul condus de premierul Mihai Razvan Ungureanu a fost demis vineri, in urma unei motiuni de cenzura a opozitiei, care a trecut cu 235 de voturi "pentru".


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri