Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, vineri, ca masura reducerii TVA este necesara si ca aceasta se va regasi "cel tarziu" in proiectul bugetului de stat pe anul 2013.
Intrebat daca sustine reducerea TVA la produsele agricole, Victor Ponta a declarat ca aceasta este "o masura necesara", pentru ca scade evaziunea, este un sprijin pentru producatorii agricoli din tara, iar pe termen mediu si lung creste incasarile la buget, potrivit Mediafax

"Din punct de vedere al calculelor, trebuie sa vedem cand putem sa o punem in practica", a mai declarat Ponta.

Premierul desemnat a sustinut, insa, ca aceasta masura se va regasi "cel tarziu" in proiectul bugetului de stat pe anul 2013.

In ceea ce priveste reticentele pe care le-ar putea avea Ministerul Finantelor, Ponta a spus ca cei de la Finante mereu privesc cu scepticism orice masura care ar putea reduce veniturile incasate la buget. Ponta a mai spus ca, de altfel, Ministerul Finantelor are responsabilitatea de a spune cand poate fi adoptata o asemenea masura.

Victor Ponta a facut aceste declaratii la sediul PSD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri