Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca nu crede ca preturile legumelor si fructelor vor creste in perioada urmatoare, pentru ca oferta se va majora ca urmare a aparitiei pe piata a produselor autohtone, informeaza Mediafax.
"Nu cred ca vor fi mariri de preturi in aceasta perioada, mai ales la legume-fructe, pentru ca incep sa apara produsele romanesti si atunci nu cred ca putem vorbi de scumpiri", a spus Constantin, intrebat daca anticipeaza majorari de preturi.

El a afirmat ca pentru a se putea sti daca sunt oportune majorari dau diminuari ale preturilor alimentelor ar trebui ca piata sa fie organizata mai bine.

"Atunci putem analiza daca este fundamentata o anumita scumpire sau trebuie sa scada pretul la un anumit produs. Atata timp cat piata nu este organizata asa cum trebuie pe toata filiera de produs nu putem sa avem estimari precise in aceasta directie", a aratat ministrul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri