Cea de-a treia editie a forumului de afaceri „GO INTERNATIONAL”, organizata de catre Eurobank EFG la Bucuresti, are stabilite aproape 1.500 de intalniri bilaterale, la care s-au inscris 382 de companii din Romania, Grecia, Polonia, Moldova, Rusia, Ungaria si Turcia.
La primele doua editii, din Cipru si Serbia, au avut loc peste 2.800 de intalniri bilaterale.

„ Evenimentul in sine este o oportunitate si pentru companiile din Grecia dar si pentru cele din tarile participante. Criza, din Grecia sau din Romania, sau de oriunde din Europa, adus ceva pozitiv, o schimbare de paradigma. Lipsa resurselor face ca managerii de companii sa fie mult mai atenti in ce proiecte intra, in ce relatii de afaceri, unde isi promoveaza afacerea si cum fac asta cat mai bine”, spun reprezentantii Eurobank EFG.

Companiile prezente la eveniment sunt majoritar din zona IMM-urilor.

La eveniment vor participa printre altii Lucian Isar(Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Guvernul Romaniei), Constantine A. Papadopoulos (Secretar General pentru Relatii Economice Internationale si Cooperare in vederea Dezvoltarii, Ministerul Afacerilor Externe, Republica Elena), Florin Pogonaru (Presedinte, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania– AOAR), Ana Maria Mihaescu (Seful Misiunii Corporatiei Financiare Internationale in Romania– IFC), Stavros Ioannou (Director General Operatiuni, Tehnologie si Organizare la nivel de Grup si Director General Interimar pentru Activitatile Internationale, Eurobank EFG), Mihai Bogza (Presedinte Consiliu de Administratie, Bancpost) si Alkiviadis Kalabokis (Presedinte, Asociatia Exportatorilor din Creta).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri