Minerii de la Aninoasa au scos ieri "ultima lopata" de carbuni din adancuri, mina urmand sa fie inchisa si ecologizata, conform programului guvernamental, potrivit Mediafax. "Extragerea ultimei tone de huila a marcat un moment important in viata comunitatii din Valea Jiului, in special, a salariatilor Companiei Huilei, a declarat Daniel Surulescu, director general al CNH Petrosani.

El a adaugat ca toti angajatii se vor muta la Exploatarea Miniera Uricani, impreuna cu materialele si utilajele care sunt transportabile, in vederea deschiderii unui nou abataj. Autoritatile locale au in plan un proiect prin care exploatarea de la Aninoasa sa ajunga prima mina-muzeu din Romania. Primarul orasului Aninoasa, Ilie Botgros, a declarat ca mina va deveni primul muzeu subteran, iar aici se vor putea regasi piese si utilaje care au servit la exploatarea carbunelui din toata tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri