A munci de acasa este extraordinar. Dar sunt si foarte multe lucruri care iti pot distrage atentia. Un studiu recent arata ca 40% dintre angajatii care muncesc de acasa in paralel desfasoara si alte activitati “neprofitabile”, precum a se uita la televizor sau a urmari un serial pe Internet.
Mai mult de un sfert dintre respondentii unui studiu Citrix au spus ca uneori trag si un pui de somn sau gatesc in timp ce 20% se joaca jocuri video “pe banii companiei”.

Nu este de mirare ca multi angajatori se opun conceptului “work from home”. Vremurile se schimba insa. Din 1980 pana in 2010, procentajul angajatilor care lucreaza de acasa s-a dublat, pe masura ce mijloacele digitale s-au dezvoltat facand munca mai usoara.

Portalul educational OnlineDegress.com a compilat cercetari ale Universitatii Stanford, Microsoft si CareerBuilder.com pentru a crea infograficul de mai jos. Acesta ofera o viziune interesanta despre cat de obisnuit a devenit sa muncesti de acasa si cum se adapteaza business-urile si angajatii acestui trend.

Ce parere ai? Consideri ca a munci de acasa este eficient? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri