Fostul premier Emil Boc i-a transmis, sambata, actualului sef al Guvernului, Victor Ponta, care a facut bilantul a 100 de zile de guvernare, ca "viata bate blogul" si i-a recomandat sa ii intrebe pe romani cat este cursul leu-euro si care este pretul la gaze.
Emil Boc a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca a dat trei elemente care reflecta realitatea si care ar trebui sa fie analizate de Victor Ponta in detaliu, scrie Mediafax.

"Punctul meu de vedere cu privire la bilantul de 100 de zile prezentat de Victor Ponta este ca «viata bate blogul». Aceasta este realitatea si ar fi bine ca domnul Ponta sa ii intrebe pe romani cat costa un euro sau care este pretul la gaze pe care dansul l-a negociat sau sa se intrebe cum arata imaginea Romaniei in UE si in afara tarii in general. Si atunci va vedea ca, de departe, viata bate blogul. Am dat doar trei elemente care sa fie analizate mai in detaliu", a spus Boc.

Premierul Victor Ponta face, pe blog, un "raport preliminar" la 100 de zile de la preluarea guvenarii, precizand ca cele mai mari realizari sunt "oprirea furtului organizat politic de la Hidroelectrica" si rezolvarea problemei legata de "reteaua de crima organizata de la ANAF".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri