Emiterea acordului de mediu pentru viitoarea exploatare aurifera de la Certej a starnit un imens scandal, dupa ce doua organizatii de mediu au protestat, scrie Realitatea.net. Autoritatile spun ca in cazul acordului de mediu pentru exploatarea aurifera de la Certej, emis de Agentia Regionala de Mediu Timisoara, nu s-au respectat toate procedurile legale.
"In sedinta de Guvern, doamna ministru ne-a informat ca acel aviz pentru zona Certej s-a eliberat fara respectarea procedurilor legale si in mod clar va fi anulat. Cel mai grav este ca sefa de acolo, fara niciun fel de control din partea Guvernului si a Ministerului, a rezolvat o problema care tine de programul de guvernare al PDL. (…) Exista o procedura legala prin care se poate anula si aceasta a fost declansata", a declarat premierul Victor Ponta la Tulcea, cu ocazia unei intalniri cu liderii locali, scrie nouzhd.ro.

Asociatiile Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu, Alburnus Maior si Re.Generation condamna emiterea recenta a acordului de mediu pentru proiectul Certej, prima exploatare a aurului la scara larga pe baza de cianuri din Romania.

Cititi mai mult pe Realitatea.net.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri