EVW Holding este singura retea de import si service autorizat pentru camioanele olandeze DAF in Romania si functioneaza intr-o retea de 9 puncte de lucru: Cluj Est, Cluj Vest, Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova si Iasi.
Compania cu sediul central in Gilau, este lider pe piata camioanelor cu o cifra de afaceri de 293 milioane de lei in 2011, a vandut peste 500 de camioane noi și 200 rulate si a deschis in acest an o reprezentanta la Iasi pentru a acoperi piata din nordul Moldovei. Gabriel Stanciu, Chief Operations Officer al EVW Holding isi propune o cota de piata de 19,8% si crede in extinderea segmentului de camioane rulate pe urmatoarea perioada. Pe langa parteneriatul cu producatorul olandez DAF - in cadrul caruia EVW s-a consacrat ca distribuitor unic DAF in Romania, portofoliul companiei creste in acest an cu inca doua brand-uri: cehii de la TATRA si japonezii de la ISUZU. Aceste parteneriate permit accesul companiei pe segmentul de vehicule de mare tonaj dar si de distributie usoara.

Grupul de firme E van Wijk implineste in acest an 20 de ani de activitate pe piata transporturilor din Romania, grup construit ”de romani, cu romani, pentru romani” declara Ad van Wijk. In cadrul evenimentului aniversar de la Cluj compania a dezvaluit proiectele de investitii pentru viitor in prezenta celor mai mari transportatori din Romania, reprezentantilor DAF si a Excelentei Sa Johannes Hendrik Mattheus van Bonzel, Ambasadorul Olandei in Romania. Dragos Birlea, Chairman-ul boardului de management al EVW Holding, declara ca, pe langa investitiile de business - extensive, EVW s-a angajat la o investitie strategica de modernizare organizationala care sa creasca eficienta companiei: “pe fondul cresterii competitivitatii din piata, trecerea de la un sistem piramidal de conducere la un sistem de management matriceal este esentiala pentru pentru performanta pe termen lung si pentru o companie lider de piata ca EVW”.

In cei 20 de ani de activitate investitia grupului de asociati Ad van Wijk, Gheorghe Chita si Mircea Muresan se ridica la circa 56 milione de euro. In 2012 acesta sunt completate cu investitii in sedii noi la Brasov si Constanta si o fabrica de resapat anvelope, care va functiona din februarie 2013. Uzina de la Cluj va folosi tehnologie Bandag. Investitia este estimata la 1,5 milioane de euro si va produce 5.000 de anvelope resapate anual, care sa ajunga, dupa cinci ani, la 10.000 de unitati pe an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri