Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca pentru bugetul pe anul 2013 este luata in calcul o crestere economica in jur de 2% din PIB, el aratand ca deficitul bugetar trebuie sa scada in continuare pana la 1,8% - 1,7% din PIB, informeaza Medifax.
"Cred, din ceea ce am discutat cu actualul ministru de Finante, ca mergem pe prognoza in jur de 2 crestere economica, insa trebuie sa vedem daca actualizam sau nu, pentru ca nu are rost sa fim mai optimisti decat e cazul. Mai bine sa fim pesimisti si sa fie mai bine. Va fi in jur de 2. Deficitul trebuie scazut in continuare pana la 1,8 - 1,7", a spus Ponta.

El a precizat ca in acest moment se lucreaza la integrarea programelor de guvernare ale ministrilor propusi astfel incat, joi la pranz, programul de guvernare in ansamblu sa poata fi trimis la Parlament, impreuna cu lista de ministri.

"Se lucreaza la integrarea programelor de guvernare. Maine dupa pranz trimit la Parlament lista cu minstrii si programul de guvernare", a spus Ponta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri