Consumatorii de energie electrica in regim reglementat, respectiv populatia si institutiile publice, vor plati de la 1 ianuarie 2013 cu 6% mai mult, dupa ce Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a majorat costurile producatorilor de profil incluse in tarife.
Pretul mediu final al energiei electrice va fi de la 1 ianuarie de 175,5 lei pe MWh, scrie Mediafax.

Presedintele ANRE, Nicolae Havrilet, a declarat joi ca pretul reglementat la care va vinde din 2013 Nuclearelectrica a crescut de la 121 lei la 142 lei MWh.

Hidroelectrica a obtinut o majorare de la 71 lei la 125 lei MWh, iar Complexul Energetic Oltenia va comercializa energia in regim reglementat la 190 lei, in urcare de la 172 lei pe MWh.

Totodata, Complexul Energetic Hunedoara va vinde la 271 lei pe MWh, in timp ce Petrom va comercializa electricitatea in regim reglementat la 169 lei pe MWh.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri