Presedintele Traian Basescu s-a intalnit in Chile, la Summitul CELAC-UE, cu premierul francez, Jean-Marc Ayrault, cu care a discutat despre negocierile de la Consiliul European din 7-8 februarie privind Politica Agricola Comuna (PAC), scrie Mediafax.
Premierul Ayrault a exprimat sprijinul Frantei pentru o alocare bugetara pe PAC cat mai buna pentru Romania in bugetul UE pentru 2014-2020, a declarat consilierul prezidential Cristian Diaconescu.

"Avem o cooperare foarte buna in ceea ce priveste cadrul financiar multianual pe politicile agricole. Ei ne vor sprijini in continuare in ceea ce priveste maximizarea asumarilor bugetare privind Politica Agricola Comuna", a afirmat Cristian Diaconescu.

Presedintele Traian Basescu declara, in 23 noiembrie, la Bruxelles, dupa Consiliul European dedicat negocierilor privind exercitiul bugetar european, ca platile directe pentru agricultorii romani vor fi de minimum 11,5 miliarde de euro in exercitiul bugetar 2014-2020, adica cu 5 miliarde peste cele 5,5 miliarde prevazute in bugetul pe 2007-2013.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri