Presedintele ANAF, Sebastian Bodu, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa la Arad, ca, desi este de acord cu revendicarile comisarilor Garzii Financiare, nu e de acord cu forma de protest aleasa de acestia, respectiv greva generala, care ar aduce statului pierderi zilnice de 350.000 de euro, potrivit Mediafax. Sebastian Bodu a spus ca in fiecare zi de greva a comisarilor se pierd 350.000 de euro pentru ca nu se mai dau amenzi si nu se mai fac confiscari.

Totodata, comisarii constatau zilnic prejudicii de 750.000 de euro, ceea ce nu se mai intampla din cauza grevei. "In ceea ce priveste cifrele concrete, efectele pecuniare ale grevei Garzii Financiare se cuantifica in felul urmator: aproximativ 350.000 de euro pe zi neincasati cu titlu de amenzi si confiscari si aproximativ 750.000 de euro pe zi neconstatati in acte de stabilire a unor prejudicii, intocmite pentru organele de urmarire penala", a precizat seful ANAF. Bodu a spus ca a ajuns la aceste cifre calculand bilantul de anul trecut, impartit la numarul de zile lucrate, la care a adaugat o crestere anuala de 20 la suta pe care a prevazut-o. Sebastian Bodu a mai afirmat ca sunt indreptatite revendicarile comisarilor, dar spune ca nu este de acord cu greva generala, care aduce prejudicii statului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri