Prin aceasta campanie, Algabeth SGI marcheaza faptul ca a devenit membru operational Stone Group International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana de extractie si aplicatii de piatra naturala.
Campania "Stii care sunt suprafetele esentiale din casa ta?Afla acum!" are rol educational pentru consumatorul final, componenta sa principala se gaseste pe Facebook si este accesibila la adresa

Campania pune accent pe educarea cunostintelor despre zonele esentiale ale casei, oferind informatii despre importanta alegerii unor materiale eficiente in fiecare locuinta sau spatiu rezidential ori comercial, cu precadere pentru anumite zone, cu importanta majora fie pentru pentru rezistenta la trafic, fie pentru estetica oferita.

Zone exterioare: Scarile, soclul casei, terasele, blaturile de lucru, glafurile de la ferestre si peretii exteriori fac parte dintre acele zone care, in primul rand, trebuie sa asigure durabilitate si rezistenta in timp. Toate acestea nu se schimba atat de des. Nu doar traficul sau intemperiile, ci si accidentele casnice le pot afecta. Asa ca de ce sa nu fim prevazatori din timp si sa facem achizitiile corecte si pe termen lung?

Zone interioare: Frumusetea trece pe primul loc cand vorbim de interioare, mai ales in ceea ce priveste placarile de seminee, peretii si blaturile de lucru. Acestea dau nota cheie a oricarei amenajari de interior, asa ca se pot alege cele mai pretentioase si rafinate materiale, care, pe langa rezistenta, adauga frumusetea inegalabila a pietrei naturale.

Alegerile corecte pentru zonele esentiale pot ajuta pe oricine sa aiba o casa care sa ii protejeze sanatatea, economiile si resursele familiei, dar in acelasi timp sa fie frumoasa, confortabila, rezistenta la orice risc, adica durabila in timp.

Piatra naturala face parte dintre acele materiale care iti pot asigura satisfactia unei investitii pe termen lung.

Algabeth SGI este si sponsor oficial al echipei de fotbal Petrolul Ploiesti. De asemenea, compania este implicata activ in proiectul de suport al comunitatii din Valea Plopului, pe care, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, a sustinut-o prin donatii.

S.C. Algabeth COM a fost infiintata 1997 in anul ca firma cu capital mixt, comercializand piatra naturala pentru constructii, in special marmura, granit, travertin, calcar, ardezie si onix. A reusit sa se impuna pe piata romaneasca atat prin produsele de calitate, cat si prin servicii ce au urmarit in continuu sa se plieze pe cererile clientilor, pe nevoile lor, pe feedback-ul primit de la parteneri, arhitecti si beneficiari directi. Compania Algabeth COM a realizat in 2012 o cifra de afaceri de 25.979.597 ron si detine cel mai mare depozit de piatra naturala din tara.
Compania s-a facut remarcata prin realizarea unor lucrari publice din tara, folosind material de constructie de cea mai buna calitate. Pasajele urbane, traseele pietonale, drumurile, dar si spatiile comerciale sau rezidentiale fac parte din amplul portofoliu Algabeth SGI.

Va invitam pe pagina facebook Algabeth pentru a cunoaste care sunt suprafetele esentiale pentru casa voastra sau pe pagina




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri