Urbea in care vanzarile comerciantilor cresc doar in ziua de pensii are datorii de 1,5 ori mai mari decat bugetul. Localnicii nu mai au decat o singura speranta: redeschiderea exploatarii miniere.
Venind dinspre Petrosani, pe valea Jiului de Vest, inainte de a intra in Vulcan trebuie sa faci la dreapta pentru a intra pe drumul catre vatra orasului Aninoasa – localitate ciobaneasca, apoi miniera, acum falimentara, veche de peste 500 de ani.

Trebuie sa mergi incet, pentru ca drumul e prost, plin de gropi, asa ca ai tot timpul sa admiri un peisaj rural ce capata, pe parcurs, accente urbane. La inceput, te va insoti vuietul surd al raului Aninoasa, care curge cam nervos inapoi, spre Jiu (in albia proaspat regularizata din fonduri europene), dar si mireasma imbatatoare a teilor, salcamilor si florilor de munte de pe marginea soselei. Gradini si case primenite ca de sarbatoare, catarate pe versantii vaii, se intrevad prin gardurile gospodariilor.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri