Peste 25 de firme din Capitala care comercializeaza produse de panificatie sunt controlate, joi dimineata, de politisti si inspectori de la ITM si Protectia Consumatorilor, fiind verificate contractele de munca si modul in care sunt vandute, etichetate si prezentate produsele. Actiunea vizeaza prevenirea si combaterea infractiunilor de evaziune fiscala si munca la negru, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei, scrie Jurnalul National.
In cadrul actiunii, organizata in sistem integrat, echipele de control verifica existenta contractelor de munca si inregistrarea acestora la Inspectoratul Teritorial de Munca, precum si modul de comercializare, etichetare si prezentare a painii si a produselor de panificatie. La actiune participa peste 120 de politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor central si cele ale sectoarelor de politie, insotiti de inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti si de la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Bucuresti.

Controale au loc, joi dimineata, si la intrarile in Capitala, unde politistii opresc tirurile cu marfuri, pentru a depista eventuale cazuri de evaziune fiscala in domeniul achizitiilor intracomunitare, fiind controlate documentele privind pretul, tipul si cantitatea produselor transportate.

Articolul integral aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri