Sunt cateva zone care pot face diferenta la procentul de crestere al economiei, respectiv agricultura care tine in buna masura de conditiile meteo si hidro si exporturile, considera Costin Baicu, director financiar al TotalSoft.

“Ca de obicei, sunt cateva zone care pot face diferenta la procentul de crestere al economiei, respectiv agricultura care tine in buna masura de conditiile meteo si hidro si exporturile. Exporturile vor fi sustinute de tarile din UE care, pe fondul anunturilor Germaniei si Frantei de crestere economica, ne fac sa avem o perspectiva optimista pana la sfarsitul anului, dar si pentru 2014”, considera el.

In ceea ce priveste TotalSoft, compania va avea o evolutie pozitiva pana la sfarsitul anului, subliniaza el.

Produsul intern brut al Romaniei a crescut in prima jumatate a acestui an cu 1,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat pe serie bruta cat si pe serie ajustata sezonier, conform primelor estimari al Institului National de Statistica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri