Speculatiile recente din Romania privind o potentiala conexiune intre proiectul minier de la Rosia Montana si George Soros “este nefondata si incorecta”, subliniaza oficialii organizatiei Open Society Foundations (OSF), entitate fondata de investitorul George Soros.

“George Soros nu are niciun interes, financiar sau de alta natura, in proiectul minier de la Rosia Montana”, continua reprezentantii organizatiei, intr-un comunicat de presa.

George Soros sustine transparenta in industria extractoare si considera ca acest principiu trebuie aplicate si proiectelor relevante din Romania si din jurul lumii, mai scriu reprezentantii organizatiei.

Presa a titrat ca George Soros are legaturi directe cu Rosia Montana. Investitorul de origine maghiara are o avere impresionanta, de 20 de miliarde de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri