Vicontelui Etienne Davignon, presedintele Grupului Bilderberg, revine la Bucuresti la invitatia guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Davignon va tine un discurs in cadrul conferintei intitulate "Europa, incotro?", organizata in 17 octombrie, cu ocazia celebrarii a 20 de ani de la infiintarea Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma.

In urma cu fix doi ani, in 17 octombrie 2011, vicontele Etienne Davignon oferea audientei de la Banca Nationala o serie de solutii prin care Uniunea Europeana ar putea trece mai usor peste criza datoriilor suverane.

Wall-Street.ro a relatat la acea data discursul celui despre care se spune ca ar conduce din umbra lumea.

Evenimentul din acest an se va desfasura la sediul Bancii Nationale Romane, din Str. Doamnei nr. 8, sala “Mitita Constantinescu” si il va avea ca invitat special pe Ugo Bardi, membru marcant al Clubului de la Roma.

Dezbaterile se vor axa pe situatia actuala a Romaniei in contextul economic european, principii ale clubului Bilderberg si Clubului de la Roma, ideologii economice si politice in Europa dupa criza datoriilor suverane.

“Urmatoarea tinta in dezvoltarea Europei de Est este Romania, fiind a doua tara ca marime dupa Polonia, si prezentand potential in reducerea diferentelor economice fara de occident”, spune Liviu Tudor, Secretarul General al Asociatiei Romana pentru Clubul de la Roma.

Asociatia Romana pentru Clubul de la Roma este o organizatie nonguvernamentala si fara apartenente politice. Aceasta sustine preocuparile si initiativele Clubului de la Roma cu privire la dezvoltarea umanitatii si se bazeaza pe conceptele sale cele mai importante, cum ar fi: nevoia de gandire globala si actiune locala, importanta stabilirii unor strategii pe termen lung si necesitatea de a aborda problemele lumii la nivel global.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri