Lantul suspiciunilor din jurul “Fermei presedintelui” de la Nana are doua verigi care pun familia Basescu in situatii extrem de sensibile. Ele pleaca chiar de la cuscrul lui Traian Basescu, Bebe Ionescu, tatal deja celebrului Syda, sot al Elenei Basescu.

Pe numele lui adevarat Gheorghe Ionescu, multitudinea de relatii sociale, functii si conexiuni l-au transformat pe modestul inginer de la sectia de prototipuri de la un institut de constructii de masini din Bucuresti intr-un personaj care a devenit cheia administrarii cu succes a marilor companii din Romania.

Palmaresul lui greu de egalat este strans legat de PD, PDL, de Traian Basescu si Adriean Videanu. Director executiv al privatizarilor in FPS, director general la Asirom, tocmai vandut lui Ioan Nicolae, membru in consiliile de administratie la Petrom, BCR, Eximbank; legat prin actionariate cu afacerile familiei Videanu si Raoul Doicescu, Bebe Ionescu are conexiuni functionale cu nucleul oamenilor de afaceri care au format consortiul Luxten si AEM Timisoara.

Citeste articolul integral pe Jurnalul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri