Mai multi secretari de stat din ministere si doi consilieri ai premierului Victor Ponta au fost propusi sa faca parte din Adunarile Generale ale Actionarilor sau Consiliile de Administratie de la Electrocentrale Bucuresti, Nuclearelectrica, Electrica, Hidroelectrica sau Complexul Energetic Oltenia.

Astfel, Ioana Maria Petrescu, consilier de stat la Cancelaria premierului Ponta, a fost propusa ca reprezentant al statului in Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a societatii Electrocentrale Grup Bucuresti, anunta Mediafax.

Surse oficiale au declarat ca pe lista de propuneri a fost inclusa si Geanina Cristina Puscasu, actual consilier de stat in Guvern si fosta asistenta la Bruxelles a europarlamentarului Daciana Sarbu, pentru postul de reprezentant a statului in AGA la Nuclearelectrica.

In acelasi timp, secretarul de stat in Ministerul Educatiei Gigel Paraschiv a fost propus pentru AGA la Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ''Electrica'' S.A Bucuresti, iar secretarul de stat in Departamentul pentru Energie Maricel Pop,a ca membru in Consiliul de Administratie la Hidroelectrica-Serv S.A.

Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Marius Alexandru Dunca, este propus pentru AGA Societatii Complexului Energetic Oltenia, subsecretarul de stat in cadrul Departamentului pentru Energie, Marcel Bogdan Pandelica, la AGA Electrica S.A. iar secretarul de stat in Ministerul Fondurilor Europene Gabriel Onaca, pentru AGA de la Electrica Distributie Muntenia Nord Ploiesti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri