Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a primit, in ultima sedinta din acest an a Guvernului, inca 15 milioane lei destinate primarilor, pentru plata arieratelor, scrie Mediafax.

Banii au fost alocati tot din Fondul de rezerva bugetara.

Fondurile se adauga celor peste 200 milioane lei alocate de Guvern pentru primari in ultimele saptamani.

Ca si in cazul precedentelor alocari, banii vor fi impartiti tot prin ordin al vicepremierului Liviu Dragnea.

Tot in sedinta de luni, Secretariatul General al Guvernului a primit 10 milioane lei, de asemenea din Fondul de rezerva bugetara, pentru Secretariatul de Stat pentru Culte.

Legea finantelor publice locale stabileste ca bani din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului sunt repartizati unor ordonatori principali de credite ai bugetului de stat si ai bugetelor locale, pe baza de hotarari ale Guvernului, dar numai pentru finantarea unor cheltuieli urgente sau neprevazute aparute in timpul exercitiului bugetar.

Guvernul a aprobat insa o derogare de la aceasta lege.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri