De la intrarea Romaniei in criza din 2009, guvernele perindate pe la Palatul Victoria au avut in vedere doar colectarea de bani la buget, nu si sprijinirea firmelor.

Statul asteapta incasari fiscale tot mai mari, dar nu-i sprijina (ba, dimpotriva) pe platitorii de taxe. Aceasta ar fi una dintre concluziile unui studiu realizat de avocatul Gabriel Biris, care arata ca din 2009 pana in 2014 Codul fiscal a suferit 155 de modificari.

Numeric vorbind, 32 de modificari au fost calificate drept „foarte proaste“ de catre autorul studiului si doar 9 schimbari au fost „foarte bune“. Celelalte modificari au primit calificative ca „buna“ (58), „neutra“ (25) sau „proasta“ (29), dar Gabriel Biris spune ca acest scoring nu are relevanta, cata vreme o masura „buna“ ar putea sa fie, de fapt, reparatia uneia din categoria „proasta“.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri