Premierul Victor Ponta a facut apel luni la unitatea USL, dar a precizat ca, daca PNL se retrage din guvern, va nominaliza interimari la ministerele conduse acum de liberali si doar dupa expirarea termenului pentru interimat va merge in Parlament cu un nou guvern.

Ulterior, Ponta a precizat ca, in cazul retragerii PNL din Guvern, termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, cand expira interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI.

Nimeni din USD nu va initia sau sprijini schimbarea lui Antonescu de la sefia Senatului

Premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, a anuntat, luni, ca nimeni din USD nu va initia sau sprijini vreun demers privind revocarea presedintelui PNL, Crin Antonescu, din functia de presedinte al Senatului.

El a tinut sa sublinieze, intr-o conferinta sustinuta dupa sedinta conducerii PSD, ca nimeni din USD nu va initia si nu va sprijini revocarea din functie a actualului presedinte al Senatului, Crin Antonescu. Premierul a declarat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca isi doreste ca marti seara "colegii liberali" sa nu sacrifice USL pentru proiectul personal al lui Crin Antonescu.

"Vreau sa spun un singur lucru pe care vi-l voi propune inca o data astazi: sa facem toate eforturile care tin de USD pentru a continua cele doua obiective fundamentale pe care ni le-am asumat in urma cu trei ani, si anume sa schimbam un regim politic, regimul Traian Basescu, cu un regim democratic, european si modern si sa guvernam bine tara. Sper si imi doresc ca maine seara colegii liberali sa nu sacrifice un proiect atat de important pentru un proiect personal al domnului Antonescu. Proiectul domniei sale trebuie sa fie inscris in marele proiect national care este USL”, a spus Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri