Cifra de afaceri din industrie, in perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2014, a crescut pe ansamblu cu 11,5%, datorita majorarii afacerilor din industria prelucratoare cu 12,2%, potrivit datelor transmise luni de Institutul National de Statistica (INS).

In aceeasi perioada, industria extractivǎ a scǎzut cu 6,5%. Cresteri ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in industria bunurilor de folosinta indelungata (15,6%), industria energetica (11,9%), industria bunurilor intermediare (11,5%), industria bunurilor de capital (11,4%) si industria bunurilor de uz curent (10,6%).

Afacerile din industrie, in luna februarie 2014 comparativ cu luna precedenta, au urcat cu 9%, datorita majorarilor activitatilor din industria prelucratoare (9,4%). Industria extractiva a scǎzut cu 1,7%. S-au inregistrat cresteri in industria bunurilor intermediare (12,9%), industria bunurilor de capital (11,9%), industria bunurilor de folosinta indelungata (4,7%), industria energetica (4,3%) si industria bunurilor de uz curent (2,2%), potrivit Mediafax.

In luna februarie 2014, fata de luna februarie 2013, cifra de afaceri din industrie a fost mai mare cu 11,5%, datorita cresterilor din industria prelucratoare (12,1%). Industria extractivǎ a scǎzut cu 4,2%. Pe marile grupe industriale, cresteri ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in toate sectoarele, respectiv industria energetica (16,1%), industria bunurilor intermediare (13,1%), industria bunurilor de folosinta indelungata (11,9%), industria bunurilor de capital (10%) si industria bunurilor de uz curent (8,8%).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri