A doua rectificare bugetara din acest an urmeaza sa fie efectuata saptamana viitoare, premierul Victor Ponta precizand ca este vorba despre o rectificare pozitiva.

El a precizat ca rectificarea va fi efectuata si pe baza discutiilor avute in aceste zile cu expertii Comisiei Europene, la Bruxelles. Premierul a asigurat totodata ca toate fondurile aferente platii drepturilor de natura salariala sau pentru indemnizatii sunt acoperite.

"Restul, vedem ce putem sa sprijinim si ce putem sa dam si pentru sanatate, si pentru dezvoltare locala", a adaugat Ponta, potrivit Mediafax. Reprezentantii Guvernului si cei ai BNR s-au aflat, saptamana trecuta, la Bruxelles pentru evaluarea acordului cu FMI, CE si Banca Mondiala, discutiile avand loc in premiera in afara tarii, pe agenda figurand si cea de-a doua rectificare bugetara din acest an.

Decizia a fost legata de contextul intern al campaniei electorale, ambele parti intelegand ca discutiile sa nu fie folosite in scopuri politice, fiind mai degraba discutii tehnice. FMI are ca regula sa nu se implice in politicile interne pe perioada campaniilor electorale, dar era necesar ca aceasta misiune de evaluare sa aiba loc", au declarat atunci surse guvernamentale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri