Departamentul pentru Energie a finalizat 2 capitole ale strategiei energetice si va pune proiectul in dezbatere publica dupa finalizarea alegerilor.

Departamentul pentru Energie a finalizat 2 din cele 4 capitole ale strategiei energetice si va pune proiectul in dezbatere publica dupa finalizarea alegerilor prezidentiale, intrucat "acum nu este un moment bun pentru discutii serioase", potrivit ministrului delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, potrivit Mediafax.

"Suntem in stadiul in care am putea publica 2 din cele 4 capitole ale strategiei, anume analiza de sector si angajamentele europene. Le vom publica dupa alegeri, acum din pacate in Romania nu este un moment bun pentru discutii serioase. Nu vreau sa ajungem sa ne batem joc de munca unor experti romani care au paticipat la acest proiect. Vom incepe dezbaterea publica dupa alegeri", a afirmat Nicolescu intr-o conferinta organizata de Ziarul Financiar.

Nicolescu spunea in luna aprilie ca doreste ca pana la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lunii octombrie sa fie intocmit "un draft consolidat" al strategiei energetice, pe care sa il discute cu partidele politice. Romania are o strategie energetica aprobata de Guvern in 2007, dar prevederile ei nu mai sunt de actualitate, in principal ca urmare a evolutiilor economice dupa criza economica si financiara inceputa in 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri