Guvernul a suplimentat cu 12, 3 milioane lei Bugetul Secretariatului General al Guvernului, din Fondul de rezerva, banii urmand sa fie directionati catre Secretariatul General pentru Culte. In plus, Guvernul a transferat o vila din Snagov, in suprafata de peste 600 metri patrati si dotata cu piscina, catre Ministerul Muncii.

Alocarea banilor pentru sustinerea activitatii cultelor a fost decisa in sedinta de marti a Guvernului. Pe parcursul acestui an, Guvernul a alocat din Fondul de rezerva mai multe milioane de lei pentru manastiri, catedrale si centre eparhiale, conform Mediafax.

Vila care va fi transferata Ministerului Muncii apartine regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), urmand sa fie folosita pentru "activitati specifice in domeniul persoanelor cu dizabilitati".

Transferul vilei de la RA-APPS la Ministerul Muncii, pentru Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Dizabilitati, a fost avizat in sedinta de marti a Guvernului.

Vila se afla in vecinatatea lacului Snagov si are un teren aferent de peste 25.364 metri patrati, estimat la 2,7 milioane lei in documentele contabile. Tot in documentele contabile, vila are indicata o valoare de 597.041 lei, la care se adauga investitii de 1,79 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri