Proiectul noului Cod Fiscal aduce, per ansamblu, o relaxare fiscala pentru populatie si firme, insa totul cu un cost bugetar de peste 16 miliarde de lei in 2016 si de peste 35 de miliarde de lei in intervalul 2019, sume pe care statul spera sa le recupereze prin incasarea de taxe, insa acest lucru depinde de capacitatea Fiscului de a le colecta, noteaza Adevarul.

Proiectul noului Cod Fiscal si al Codului de procedura fiscala au fost lansate miercuri in dezbatere, urmand ca la jumatatea lunii martie sa fie transmise Parlamentului pentru dezbatere si aprobare. Darius Valcov, ministrul Finantelor, spera ca aceste coduri sa fie aprobate de Parlament pana la sfarsitul lunii mai – inceputul lui iunie si, de asemenea, „sa nu fie modificate fundamental“.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Esti interesat(a) de fiscalitate? Participa joi, 5 martie, la FISCAL 360, conferinta wall-street.ro care dezbate cele mai actuale teme fiscale pentru antreprenori si manageri. Inscrie-te aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri