Scoala Superioara de Aviatie Civila va fi finantata cu 450.000 lei din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului, pentru a efectua misiuni de asistenta medicala de urgenta cu o aeronava primita ca sponsorizare anul trecut.

Guvernul a decis, miercuri, suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 450.000 de lei, fonduri destinate finantarii misiunilor de asistenta medicala publica de urgenta desfasurate de Scoala Superioara de Aviatie Civila, scrie Mediafax.

"Scoala Superioara de Aviatie Civila a fost desemnata operator aerian al unei aeronave primita prin sponsorizare in cursul anului 2014, in conditiile in care finantarea pregatirii personalului aeronautic este asigurata prin alocarea de fonduri suplimentare din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului. Costurile necesare pentru pregatirea personalului aeronautic, precum si pentru operationalizarea aeronavei pe perioada derularii programelor de pregatire (aproximativ 5 luni) au fost estimate la 5,258 milioane de lei", se arata intr-un comunicat al Guvernului.

In bugetele de anul trecut si de anul acesta ale Ministerului Transporturilor au fost alocate fonduri pentru pregatirea personalului si operationalizarea aeronavei, iar suma alocata prin hotararea de guvern adoptata miercuri, respectiv 450.000 de lei, completeaza finantarea necesara Scolii Superioare de Aviatie Civila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri