RADET Bucuresti anunta, luni, intr-un comunicat de presa, incheierea sezonului de incalzire 2014-2015, avand in vedere evolutia temperaturilor exterioare din ultima perioada.

Astfel, incepand de luni, se va intrerupe permanent furnizarea energiei termice pentru incalzire catre consumatorii racordati la sistemul centralizat al Municipiului Bucuresti.

"Masura a fost luata in conformitate cu prevederile articolului numarul 117 din Regulamentul pentru furnizarea si utilizarea energiei termice, care precizeaza ca 'oprirea incalzirii se face dupa trei zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste +10 °C, intre orele 18.00 – 6.00' ", conform comunicatului de presa

De la aceasta masura fac exceptie obiectivele speciale – spitale, crese, gradinite, sere – in cazul carora sistarea serviciilor de incalzire se va face la solicitarea scrisa a conducerii acestora, precizeaza reprezentantii RADET. Bucurestenii au la dispozitie numarul de telefon cu apelare gratuita din orice retea: Tel Verde - 0800.820.002, pentru a solicita institutii informatii suplimentare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri