Guvernul intentioneaza sa interzica, pe o perioada limitata, exporturile de orice fel de masa lemnoasa, procedura fiind deja pregatita printr-un proiect de ordonanta de urgenta care a fost insa blocat in discutii la Ministerul Justitiei, a anuntat premierul Victor Ponta.

El a cerut reprezentantilor Ministerului Justitiei, in sedinta de miercuri a Guvernului, sa gaseasca o solutie juridica pana saptamana viitoare, avertizandu-i ca, in caz contrat, isi pot gasi de lucru "in alta parte", scrie Mediafax.

Ponta a precizat totodata ca in Parlament este sustinuta foarte de Cod Silvic adoptata de Guvern, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins acest proiect.

Proiectul de modificare a Codului silvic, initiat in vara anului de 125 de parlamentari PSD si trimis inapoi la Parlament pentru reexaminare de Iohannis, a intrat marti in dezbatere la comisiile Camerei Deputatilor, forul decizional, dupa ce Senatul l-a readoptat in aceeasi forma. Deputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins insa cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic.

La sfarsitul saptamanii trecute, in mai multe localitati au fost organizate proteste pe tema defrisarilor, iar presedintele Klaus Iohannis a decis ca subiectul sa fie discutat in urmatoarea sedinta a CSAT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri