Agentia Nationala de Administrare Fiscala ramburseaza in luna mai 1,1 miliarde lei, suma aferenta deconturilor de TVA pentru care exista decizie de rambursare pana la 22 martie, din care restuirile cumuleaza 890 milioane lei, prima transa fiind platita marti, 12 mai.

"In selectia lunii mai au fost cuprinse in ordinea vechimii toate deconturile de TVA, solutionate prin decizii de rambursare inregistrate in baza de date DNOR pana la data de 22.03.2015, exceptie facand deconturile de TVA aferente operatiunilor de import solutionate pana la 27.04.2015", se arata intr-un comunicat al ANAF.

Deconturile cu compensare si restituire totalizeaza 951,95 milioane lei, din care se compenseaza 61,8 milioane lei si se restituie 890,15 milioane lei. Plata efectiva pentru acesta suma se realizeaza in doua transe, prima fiind marti, in valoare de 315,4 milioane lei, iar a doua, de 574,7 milioane lei urmand pe 29 mai.

Totodata, deconturi cu compensare integrala insumeaza 109,63 milioane lei, iar cele cu compensare partiala sunt de 39,53 milioane lei, pentru aceste categorii solutionandu-se toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri