Reducerile de taxe prevazute in proiectul noului Cod Fiscal reprezinta cea mai spinoasa problema din negocierile dintre guvernanti si reprezentantii Comisiei Europene, care se poarta in aceste zile la Bucuresti. Scaderea TVA de la 24% la 20%, care ar urma sa intre in vigoare din 2016, este in pericol de a fi amanata sau chiar anulata in lipsa unor masuri de compensare a deficitului creat.

Reducerea cotei generale de TVA de la 24% la 20%, prevazuta a intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016, ar putea disparea din proiectul noului Cod Fiscal, aflat in prezent in dezbatere in Parlament, Guvernul fiind nevoit sa convinga delegatia Comisiei Europene ca poate compensa deficitul creat pentru a putea adopta noua legislatie fiscala pana la inceputul lunii iulie, asa cum si-a propus.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Cumparaturi, TVA/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri