Victor Ponta a declarat ca apreciaza decizia coalitiei de guvernare privind convocarea unei sesiuni extraordinare pe tema Codului Fiscal, la sfarsitul lunii august, si a ironizat Opozitia, care nu intelege ca este vorba despre economie si nu despre dispute politice, conform Mediafax.

"Apreciez decizia coalitiei de guvernare ca la sfarsitul lunii august sa avem la Parlament sesiune extraordinara pe tema Codului Fiscal, cred ca avand Codul Fiscal la 1 septembrie aprobat si promulgat, evident de presedinte, este cel mai important semn de stabilitate si predictibilitate pentru economia din Romania", subliniind totodata ca acest lucru inseamna ca "si in 2016, 2017, 2018 avem locuri de munca, avem dezvoltare economica si daca economia merge...restul nu mai conteaza".

In context, premierul a atacat Opozitia: "It's about economy, nu mai zic continuarea ca sa nu se simta jignit cineva din opozitie. Daca merge economia si daca avem locuri de munca si daca combatem evaziunea fiscala, restul scandalurilor politice sunt absolut secundare".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri