Guvernul a apobat, marti, prima rectificare a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale din acest an, in forma propusa de Ministerul de Finante, premierul Victor Ponta dand asigurari ca niciun minister nu pierde bani, scrie Mediafax.

Singurele modificari aduse in sedinta de marti a Guvernului la forma prezentata de Ministerul Finantelor au fost la Ministerul Apararii Nationale si la Ministerul Afacerilor Interne, modificari de forma, nu de continut. "A fost vorba doar de relocari de bani, in cadrul aceluiasi buget", a precizat purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota.

Cele doua acte normative vor intra in vigoare odata cu publicarea lor in Monitorul Oficial.

De asemenea, potrivit unor surse din Ministerul Finantelor, la rectificarea bugetara au fost prevazute si sumele necesare punerii in aplicare, de la 1 august, a ordonantei privind majorarea salariilor pentru demnitari.

Desi premierul sustinuse ca doreste abrogarea actului normativ si rediscutarea problemei majorarii salariilor pentru demnitari la pachet cu noua lege a salarizarii, ordonanta nu a fost rediscutata in sedinta de marti a Executivului si ramane in vigoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri