Dezbaterile privind regimul de taxare a resurselor de titei si gaze se concentreaza de doi ani de zile in jurul nivelului de impozitare si a banilor pe care statul ar trebui sa ii incaseze prin redevente si mai putin pe un aspect la fel de important: cat petrol are Romania.

Astfel de date se regasesc in proiectul de Strategiei Energetica a Romaniei, document aflat, la randul sau in revizuire de mai multi ani, dupa ce prima strategie in acest domeniu, aprobata in 2007 nu mai era de actualitate ca urmare a crizei economice si a dezvoltarilor din domeniu.

In prezent se extrag hidrocarburi din 447 de zacaminte In proiectul de Strategie Energetica de pe site-ul ministerului de resort se precizeaza ca in Romania se afla in prezent in exploatare 447 de zacaminte de titei si gaze. Acestea se impart, in principal, intre Petrom si Romgaz dupa cum urmeaza:

Citeste articolul integral pe adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri