Operatiunile Enel Romania vor fi conduse de Georgios Stassis, seful regiunii Europa si Egipt al Enel Green Power. Enel are peste 3.100 de angajati in Romania si 2,7 milioane de clienti din trei Muntenia Sud, Banat si Dobrogea.

Operatiunile Enel Romania vor fi conduse de Georgios Stassis, seful regiunii Europa si Egipt din cadrul Enel Green Power. Fostul sef, Toni Volpe, va prelua pozitie executiva de top intr-o companie din afara grupului italian. Volpe a ocupat timp de 12 ani diferite functii in grupul Enel. Schimbarea va avea loc pana la sfarsitul lunii februarie.

Stassis face parte din Grupul Enel din anul 2007 si, in calitate de sef al regiunii Europa de Est si Egipt in cadrul Enel Green Power, conduce in prezent operatiunile EGP din Grecia, Bulgaria, Romania, Turcia si Egipt.

Anterior preluarii conducerii Enel Gren Power, Stassis a detinut pozitia de director executiv pe proiecte strategice si achizitii, precum si pe cea de membru in comitetul executiv de management al Tellas Telecom, cel mai mare operator alternativ de telecom din Grecia.

Enel activeaza in peste 30 de tari de pe patru continente si are o capacitate de generare a electricitatii de 89 GW. Grupul italian are 61 de milioane de consumatori in toata lumea. Prezent pe piata locala din 2005, Enel Romania este are actvitati in sectorul distributiei si furnizarii de electricitate, dar si al productiei de energie din surse regenerabile.

Enel are peste 3.100 de angajati in Romania si 2,7 milioane de clienti din trei Muntenia Sud (inclusiv Bucuresti), Banat si Dobrogea.

Sursa foto: Enel Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri