Agentia Nationala de Administratie Fiscala ramburseaza in februarie pe baza a doua transe sume importante de bani ce reprezinta deconturi de TVA. Valoarea rambursata este de 1,54 miliarde lei, prima transa fiind platita luni, in valoare de 517 milioane lei, iar a doua este programata pentru 29 februarie.

Pentru aceste plati au fost cuprinse toate deconturile de TVA cu decizii de rambursare inregistrate in baza de date pana la 16 februarie, cu exceptia celor aferente operatiunilor de import solutionate pana la 25 ianuarie, a anuntat luni Fiscul, conform Mediafax.

Deconturile cu compensare si restituire totalizeaza aproape 1,47 miliarde lei, din care se restituie 1,38 miliarde lei si se compenseaza 86,62 milioane lei.

Totodata, deconturile cu compensare integrala insumeaza 78 milioane lei. Pentru sumele de restituit, prima plata va fi efectuata luni, 22 februarie, in cuantum de 517,22 milioane lei, iar a doua transa a fost programata pentru 29 februarie, in valoare de 864,64 milioane lei.

In prima transa au fost incluse si toate deconturile al caror termen de solutionare era intarziat cu peste 180 de zile si care au fost cuprinse in selectia lunii curente.

Sursa foto: Garry L./ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri