O treime din firmele din Romania cheltuie intre 150 si 200 de euro anual pentru dezvoltarea fiecarui angajat, in timp ce numai 12 la suta dintre directorii de resurse umane sunt persoanele care iau decizii strategice in companie, conform studiului Romanian HR Profile 2006.

Studiul a fost realizat de catre Business-Edu in parteneriat cu Corporate Dynamics in peste 340 de firme in luna august, iar prezentarea rezultatelor a avut loc la Business-Edu Conferinta si Expozitia de Training, desfasurata in perioada 19-21 septembrie la Bucuresti.

Romanian HR Profile 2006 prezinta principalele aspecte legate de piata de profil din Romania, de la rolul si implicarea managerilor de resurselor umane din Romania pana la bugetele de training si dezvoltare sau modalitatile si sursele de recrutare ale firmelor.

Corporate Dynamics este o firma specializata in training si consultanta organizationala. Printre ariile sale de expertiza se numara dezvoltarea organizationala, masurarea comportamentelor manageriale, training-urile de management si cele de dezvoltare personala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri