Grupul distribuitorilor de echipamente electrice Fegime are un nou director general, in persoana lui Costin Cunesteanu (foto). El are o experienta de aproape 20 de ani in domeniul iluminatului si echipamentelor electrice.

„Costin Cunesteanu isi propune sa transforme grupul Fegime Romania in cel mai mare operator de pe piata de profil din Romania, prin unificarea activitatilor comune ale membrilor grupului si maximizarea valorii serviciilor oferite furnizorilor si clientilor fiecarui membru”, se arata intr-un comunicat al Fegime.

Inainte de preluarea acestei functii, Cunesteanu a ocupat succesiv functii de conducere in cadrul departamentelor de marketing si de vanzari din cadrul diviziei de iluminat a companiei Philips Romania.

Fegime opereaza la nivel european in 18 tari si inglobeaza peste 230 de distribuitori de echipamente electrice, acestia insumand o cifra de 4,7 miliarde euro si 10% cota de piata. Furnizorii grupului Fegime sunt companii precum Legrand, Philips, Schneider Electric, Eaton, Obo Bettermann sau Pypelife.

In Romania, Fegime este compus din trei distribuitori de echipamente electrice, respectiv Consolight, Levirom si Power Electric, acestia reprezentand 8% din piata romaneasca de profil, cu o cifra de afaceri de 37 milioane euro si peste 200 de angajati.

Grupul are filiale in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Craiova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri