Bugetul Capitalei a fost suplimentat cu 37.007.000 lei de la bugetul de stat pentru achizitionarea de echipamente medicale pentru sapte spitale, iar suma de 7.102.000 lei a fost a fost disponibilizata din bugetul local pentru subventii la Teatrul Stela Popescu si pentru contributia de 10 la suta a bugetului local la suma primita de la Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii prin Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a aprobat finantari de la bugetul de stat, de 37.007.000 lei pentru sapte spitale, bugetul local trebuind sa asigure o cofinantare 10 la suta din suma alocata de Ministerul Sanatatii, potrivit News.ro.

Cele sapte spitale sunt: Spitalul "Sf. Maria", Spitalul Universitar de Stomatologie, Spitalul Clinic de Ortopedie Foisor, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Colentina, Spitalul "Panait Sarbu", Spitalul "Alexandru Obregia".

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat in sedinta de joi o hotarare privind includerea in bugetul Municipiului Bucuresti pe anul 2016 a sumei alocate de la bugetul de stat pentru echipamente medicale, dar si unele modificari in structura bugetului local pentru asigurarea cofinantarii de zece la suta, precum si pentru asigurarea subventiei de la bugetul local pentru Teatrul Stela Popescu.

Astfel, de la bugetul local s-a alocat suma de 7.102.000 lei, 3.001.000 lei reprezentand subventiile pentru Teatrul Stela Popescu.
De asemenea, documentul prevede si bugetul total al teatrului, respectiv 3.351.000 lei.

Sursa foto: Pressmaster/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri